• Cursos aquàtics

  Cursos aquàtics

  Inscripció temporada 2016-17

  DATES:
  INSCRIPCIÓ PREFERENCIAL (per als alumnes dels cursos de natació de la temporada 2015-16 i estiu 2016):

  • Del 29 d’Agost al 4 de Setembre.

  PER A LA RESTA D’INTERESSATS:

  • A partir del 5 de Setembre i fins a completar la capacitat màxima dels grups

  IMPORTANT:

  • Preus amb IVA inclòs.
  • Els preus són vàlids fins al 31 de desembre de 2016.
  • Els preus del 2016 poden patir variacions en funció de l’increment de l’IPC.
  • El primer pagament es farà amb efectiu. La resta per a domiciliació bancària.
  • La inscripció en un curs significa l’acceptació de la normativa del mateix.

   

  Accés a la instal·lació

  Els alumnes amb edats compreses entre els 3 i 14 anys es canviaran als vestidors col·lectius de piscina. La resta ho farà als vestidors d’abonats.
  L’entrada als vestidors es pot fer 15 minuts abans de l’hora d’inici del curs. El temps màxim d’ús dels vestidors és de 20 minuts un cop finalitzada l’activitat. L’accés als vestidors estarà tancat durant l’activitat. La roba i les bosses s’han de deixar als vestidors o al guarda-roba en cas d’ús dels vestidors col·lectius.
  La instal·lació no es fa responsable dels objectes perduts o oblidats.
  Els nens de 3 a 14 anys han d’esperar-se a la porta del vestidor fins que el tècnic els vingui a buscar i els retorni un cop finalitzada la sessió. L’accés a l’àrea de piscina està restringit als alumnes. De la mateixa manera només es permet l’accés a la piscina amb roba adequada. Per aquest motiu, i per qüestions pedagògiques, no es permetrà als acompanyants ser presents durant el desenvolupament de les sessions.

  Informes d’avaluació

  A final de curs es farà entrega als nens/es d’un informe tècnic com a avaluació de l’aprenentatge assolit al llarg del curs.

  Important

  En cas de malaltia greu, crònica, discapacitats físiques o psíquiques, cal que ho feu saber a l’organització de les activitats en el moment de la inscripció.

  Coneixes el servei?

  A CA N’ARIMON treballem amb totes les edats, tots els nivells i totes les franges horàries. Busquis l’objectiu que busquis… aprenentatge, perfeccionament o terapèutic, segur que trobes el teu curs.