• 23MARç
  0 Comments

  Comunicat important

  A les usuàries i usuaris de Ca nʼArimon,

  Ens adrecem a vosaltres desitjant en primer lloc que aquells que ens llegiu us trobeu bé, així com tots els vostres. En aquests moments la màxima prioritat per a tots nosaltres no pot ser una altre que la salut.

  Volem transmetre a totes les abonades, abonats i cursetistes de Ca nʼArimon un missatge de tranquil·litat envers a la situació actual.

  En aquest sentit us volem informar que el cobrament de les quotes queda suspès fins a que es torni a oferir el servei. En quant a la part proporcional dels dies de març en que la instal·lació ha estat tancada, es compensarà en les properes facturacions.

  Volem transmetre també que durant aquests dies on seguint les directrius de les autoritats ens hem de mantenir a casa, us volem seguir acompanyant oferint-vos consells, idees dʼentrenament i vídeos per tal que mantingueu el vostre estil de vida saludable. Podeu trobar aquests continguts a:

  La nostra Web: www.canarimon.cat
  El nostre Facebook: facebook.com/canarimoncat
  A Instagram: @canarimon
  A Twitter: @CANARIMON

  Tot lʼequip de Ca nʼArimon està desitjant tornar a la normalitat i trobar-nos de nou amb vosaltres. Mentrestant, continuem en contacte a les nostres xarxes i al correu info@canarimon.cat

  No voldríem acomiadar-nos sense agrair totes les mostres de comprensió, empatia i ànims que hem rebut per la vostra part en aquests dies difícils. Ens dona tota lʼenergia per a continuar treballant i per a començar de nou amb més força en quant les circumstàncies ho permetin.

  Rebeu una cordial salutació,
  Lʼequip de Ca nʼArimon

  Descarregar comunicat