Què és un Entrenador Personal?

Un Entrenador Personal és un professional en formació específica per preparar plans d’entrenament individualitzats i personalitzats adaptats a les necessitats i característiques de cadascú i que cerca solucions per un objectiu determinat vinculat a l’exercici físic.
Els motius poden ser molt variats: perdre pes, augmentar la massa muscular, tonificar, aprendre a nedar, millorar rendiments esportius, guanyar força, millorar la resistència cardiovascular, entre d’altres.
Un Entrenador Personal treballa individualment amb cada persona, t’acompanyarà i crearà afinitat amb tu, millorant el teu nivell de motivació. D’aquesta manera s’aconsegueix un compromís personal de continuïtat i disciplina. En resum, entrenar sota la supervisió d’un professional per aconseguir els teus objectius d’una manera ràpida, còmoda i segura.

Per qué tenir un Entrenador Personal?

Hi ha moltes raons per tenir un Entrenador Personal, nosaltres les hem resumides en aquestes cinc:

 • Varietat

  Els diferents programes d’entrenament personal són per aconseguir el teu objectiu. Entrenament adaptat a les necessitats de cada persona. Només cal que expliquis el teu objectiu al teu Entrenador Personal i aquest identificarà quin és el programa d’entrenament ideal per a tu.

 • Motivació

  El fet d’estar acompanyat per un professional augmentarà el teu rendiment, les ganes d’entrenar i rendir al màxim. L’Entrenador Personal t’ensenyarà els diferents exercicis, t’escoltarà i et transmetrà tota la seva energia.

 • Seguretat

  Tenir algú que ens corregeixi la postura, l’exercici o la freqüència augmentarà la seguretat de l’entrenament. El risc de lesions disminueix i millora la confiança.

 • Compromís

  Aquesta és la paraula clau en la relació entre un Entrenador Personal i tu. Et permetrà establir una agenda per organitzar el teu pla d’entrenament i guanyaràs disciplina i constància.

 • Resultats

  Aquest és el punt més important, fruit d’un esforç per part teva i del treball del Entrenador Personal. Veuràs els teus resultats en menys temps del previst!

Pots demanar-nos més informació a info@canarimon.cat