La figura del fisioterapeuta

Un fisioterapeuta és un professional amb una formació específica que utilitza un conjunt de tècniques, les quals, mitjançant l’aplicació d’agents físics, curen, prevenen, recuperen i readapten les persones susceptibles de rebre tractament físic perquè puguin mantenir un nivell adequat de salut.

L’objectiu de la fisioteràpia

L’objectiu de la fisioteràpia és promoure, mantenir, restablir i augmentar el nivell de salut de les persones per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Beneficis de comptar amb l’ajuda d’un fisioterapeuta

 • Prevenció

  Per disminuir l’estrès que en el dia a dia s’acumula en el cos i fa que els dolors vagin a més. En aquest cas, el paper dels fisioterapeutes és important per aconseguir la màxima qualitat de vida de les persones.

 • Recuperació

  La fisioteràpia té com a finalitat pal•liar o reparar els efectes d’una lesió òssia, muscular, articular o lesions del sistema nerviós central i perifèric.
  Complir objectius: un fisioterapeuta pot ajudar el pacient a formular objectius apropiats al seu estil de vida. La rehabilitació serveix per ajudar les persones a tornar al seu estat anterior o per millorar la seva condició física tant com sigui possible després d’una malaltia o d’una lesió que ha causat dificultats d’un tipus o un altre.

 • Complir objectius

  Un fisioterapeuta pot ajudar el pacient a formular objectius apropiats al seu estil de vida. La rehabilitació serveix per ajudar les persones a tornar al seu estat anterior o per millorar la seva condició física tant com sigui possible després d’una malaltia o d’una lesió que ha causat dificultats d’un tipus o un altre.

 • Correcció postural

  T’ajudarà a saber mantenir una bona postura estàtica, per exemple davant de l’ordinador, i t’ensenyarà a “usar” el cos en les activitats quotidianes com caminar, en l’acte d’asseure’s i aixecar-se, conduir o qualsevol altre tipus d’activitats més agressives, com les esportives.

Envia’ns un email a info@canarimon.cat i t’informarem del que necessitis