• 18MARç
  0 Comments

  Necessites opcions d’entrenament per fer a casa? Et proposem una original opció amb corda.

  No pateixis, tens una opció de continuar en forma saltant a la corda a casa. En aquests dies on no pots venir al gimnàs, no t’atabalis! Troba l’infant que portes dins i agafa una corda de saltar. A què estàs esperant?

  El Running està molt bé, però segur que no sabies que no és la millor activitat de cardio que podies fer pel que fa a calories cremades. Agafar la corda, pot fer més per tu que el mateix temps gastat en córrer – millora el teu cardio, l’equilibri, la densitat òssia i l’agilitat.

  Segons el Science Daily, “aquest exercici aeròbic pot aconseguir una combustió de fins a 1.300 calories per hora d’activitat vigorosa, al voltant de 0,1 calories consumides per salt. Deu minuts saltant a la corda o menys pot considerar-se l’equivalent a córrer 1,6 km en vuit minuts”.

  L’entrenament de 10 minuts

  Per això, 10 minuts allà on sigui – a la sala d’estar, el pati, o l’habitació. Combina els beneficis del cardio de saltar a la corda amb períodes de “descans” en els quals treballis la musculatura del cos estrenyent i enfortint a mesura que avances. És molt important estirar bé després. Si estàs buscant cremar tantes calories com et sigui possible, treballa amb un circuit i descansa durant un parell de minuts després. Després repeteix l’exercici dues o tres vegades si t’atreveixes.

  1. Escalfament: salta un minut a la corda i continua amb una planxa d’1 minut (per enfortir el nucli). (2 minuts)
  2. Salta amb les dues cames durant 2 minuts a un ritme constant. Salta amb els dos peus. No descansis. Mantingues les espatlles cap avall i fes servir el canell en lloc dels braços per moure la corda. (2 minuts)
  3. Fes una planxa d’un minut o bé fes 10 flexions. (1 minut)
  4. Salta amb una cama sense parar durant 30 segons i després amb l’altra cama (2 minuts).
  5. Fes una planxa d’un minut o bé fes 10 flexions. (1 minut)
  6. Salta (quan recolzis un peu, aixeca l’altre) contínuament durant 2 minuts. Mantingues els genolls el més amunt possible. (2 minuts)
  7. Estira amb la postura de la papallona, amb les cames als costats i estirant els músculs isquiotibials.